En verkstad för det skrivna ordet.

Från din syster Lovisa

LovisaNär trettiofemåriga Lovisa Engvall tar emot uppdraget att resa som missionär till Öst-Turkestan får livet sin mening. Vi får följa med på en resa i svunnen tid tillsammans med en stark och egensinnig Lovisa. En kvinna som inte finner sig i att bli utsatt för andra människors missunnsamhet, och som överraskas av sina egna handlingar.

Maria Gustavsdotter har skapat en imponerande och detaljrik roman om ett sällsamtkvinnoöde i främmande land och från en svunnen tid. Stilen är rak och enkel, och boken har en fin layout, där varje kapitel börjar med ett utdrag ur de brev som författaren så väl förvaltat för denna klart läsvärda bok
-BTJ:s recension

Det har varit en fantastisk läsupplevelse att följa detta märkliga människoöde.
-Läsare

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Categories