En verkstad för det skrivna ordet.

Spegelskärvor

Gertraud Hansdotter dör. Agda, hennes begåvade och fantasifulla dotterdotter förlorar då den enda människa som verkligen sett henne. Agda vänder sig till sin kusin Ingrid, som tyvärr inte är att lita på. När hon också sviker tvingas Agda till äktenskap med en man hon föraktar. Hennes hemgift förskringras och det enda hon får behålla är bårtäcket Gertraud sydde. Agda har ett blått och ett brunt öga och ser därför sådant som andra inte uppfattar. Det hon ser i sin spegelskärva för henne ut på farliga vägar och tunn is.

En fristående fortsättning på Fem pärlor till jungfruns krona, två generationer senare.

1 Comment

  1. Annelie Sjöström's Gravatar Annelie Sjöström
    April 8, 2014    

    Hej
    Tack för fantastiska böcker om Gertraud och Agda. När kommer fortsättningen? Vill läsa mer…….
    Mvh Annelie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Categories